MAX KAISER Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ,Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ...

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Όχι μόνο η ιδιοκτησία αλλά και οι δημοσιογράφοι των ΜΜ”Ε” θα πρέπει να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη.

Βασικός πυλώνας της μεθόδευσης για χρεωκοπία είναι τα ΜΜ”Ε” όπως είχαμε εντοπίσει από τον Νοέμβρη του 2009. Θα πρέπει λοιπόν να αναλάβουν το κύριο μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί.
Όχι όμως απλώς ως επιχειρήσεις που δολίως απέκρυψαν την αλήθεια, δολίως μετέδιδαν ψεύδη και δολίως απολάμβαναν πακτωλούς χρηματοδοτήσεων την ώρα που υγιείς, παραγωγικές επιχειρήσεις στραγγαλίζονταν από την έλλειψη ρευστότητας. Αλλά λόγω της φύσης του υποτιθέμενου λειτουργήματος οι διώξεις πρέπει να συμπεριλάβουν και τα εργαλεία της προπαγάνδας, τους επίορκους δημοσιογράφους.
Όπως ακριβώς θα λογοδοτούσαν οι γιατροί σε ένα ιδιωτικό κέντρο υγείας, που θα συνηγορούσαν σε αθέμιτο πλουτισμό της επιχείρησης εις βάρος των ασθενών.
Δεν μπορεί για παράδειγμα εν είδη χωρωδίας συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι να πανηγύριζαν την λύτρωση από την χρεωκοπία λόγω της υπογραφής του μνημονίου και σήμερα να καλύπτουν το ενδεχόμενο της πτώχευσης λες και ήλθαν από τον Άρη.
Η επόμενη κυβέρνηση λοιπόν θα πρέπει με συνοπτικές διαδικασίες να τιμωρήσει για τα προφανή, ξεκινώντας παράλληλα έρευνα για την αποκάλυψη όλου του εύρους της σήψης.
Σε κάθε περίπτωση, οι συνεργοί των οικονομικών δολοφόνων δεν θα πρέπει να έχουν δημόσιο λόγο την επόμενη μέρα.
πηγή:www.olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...