MAX KAISER Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ,Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ...

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Το σοκαριστικό δώρο του Λαζόπουλου στον Παπανδρέου

Το VIDEO ντοκουμέντο έπαιξε ο Λαζόπουλος που είναι μέρος της εξαφανισμένης-απαγορευμένης συνέντευξης του Στρος Καν στο Γαλλικό κανάλι CANAL+ που δεν παίχτηκε ποτέ, ούτε καν στη Γαλλία...
Το απαγορευμένο video είχε εξαφανιστεί και απο Ελλάδα και απο Γαλλία και πλέον είναι σίγουρο οτι θα προκαλέσει απανωτές αντιδράσεις αφού όλοι υποψιάζονταν τα ψέμματα του Γιωργάκη και των Υπουργών του , αλλά πλέον υπάρχουν αποδείξεις απο τα πιο επίσημα χείλη.
Mηνες προετοιμαζομαστε υπογειως με την Ελληνικη κυβερνηση,δεν ηταν υποθεση 15 ημερων.
Αυτο ειδαμε να αναφερει ο Στρος Καν σε βiντεο που παιχτηκε αποψε στο Αλ τσαντιρι νιους.
Λοιπον αυτο ηταν το σχεδιο που επι μηνες προετοιμαζε ο Παπανδρεου,γιαυτο μας κοροιδευε ασυστολα,γιαυτο ανεβηκαν τα σπρεντς ωστε να χρειαστει να πειστουμε οτι ειναι αναποφευκτη η προσφυγη μας στο ΔΝΤ.
Λοιπον...τιποτα δεν θα.... μεινει κρυφο,την εποχη που μας βεβαιωνε οτι μονο τεχνικη βοηθεια συζηταει με το δντ εκεινος ειχε ηδη συμφωνησει να μας βαλει σε αυτο,χωρις να εξετασει καμια αλλη επιλογη,χωρις να σκεφτει οτι ολες οι χωρες που μπηκαν σε αυτον τον μηχανισμο καταστραφηκαν και ξεπουληθηκαν.
Και εβαλε το κοινοβουλιο να ψηφισει παρανομα με μειωμενη πλειοψηφια την παραδοση της χωρας μας στους διεθνεις τοκογλυφους.
Αν αυτο δεν ειναι προδοσια τοτε τι ειναι?
Πηγή 
http://harrytsopanos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...