MAX KAISER Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ,Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ...

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Τι γινεται με ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ - ΠΣΕΕΠ και ΠΟΕΠΔΧΒ (Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Πετρελαιοειδή Διυλιστήρια και Χημική Βιομηχανία) ??













Μηνύματα συμπαράστασης στον αγώνα των μεγαλύτερων συνδικάτων της χώρας ,ΠΣΕΕΠ (σωματείο εργαζομένων στα ΕΛΠΕ) - ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και ΠΟΕΠΔΧΒ (Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Πετρελαιοειδή Διυλιστήρια και Χημική Βιομηχανία) φτάνουν απο παντού.
Σωματεία και ενώσεις εργαζομένων τόσο της Ελλάδας αλλά και του περιφερειακού δικτύου συνδικάτων ενέργειας Νότιο ανατολικής Ευρώπης συστρατεύονται στο πλευρό των  συνδικάτων, απαντώντας ετσι στο κάλεσμα τους για την δημιουργία ενός κινήματος αντίστασης και ανατροπής στα σχεδία του ΔΝΤ , εργοδοτών και κυβέρνησης.
Το μόνο που μένει  να δούμε είναι ένα κοινό μέτωπο αγώνα από τα μεγαλύτερα   συνδικάτα της χώρας τα οποία είναι τα μόνα που αντιστέκονται σε Όσους καταστρώνουν τα σχέδια ξεπουλήματος της δημόσια περιουσίας ή ότι έχει απομείνει πια από αυτήν . 
Είναι καιρός να οργανωθεί μια πραγματική αντίδραση των εργαζομένων στα συνδικάτα, οικοδομώντας ένα ενιαίο μέτωπο με τους εργαζόμενους όλων των επιχειρήσεων, όπου η κυβέρνηση και το ΔΝΤ ετοιμάζεται να κολλήσει πωλητήριο (ΟΤΕ, ΔΕΠΑ, ΕΛΠΕ, ΕΛΤΑ, ΛΑΡΚΟ, ΟΠΑΠ, ΟΔΙΕ κ.λπ.). Και αυτή η αντίδραση δεν μπορεί να οργανωθεί μακριά από τους χώρους δουλειάς.

Η προσφυγή στους ίδιους τους εργαζόμενους, η εμπιστοσύνη στον αγώνας τους, το οριστικό σπάσιμο των άρρωστων και δουλικών δεσμών με την κυβέρνηση, είναι η καλύτερη υπεράσπιση των μεγαλύτερων συνδικάτων της χώρας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...